zonnepanelen installateur Kortrijk

Zonne-energie

Installateur Desauw te Kortrijk

Loodgieter Laurent Desauw levert en installeert complete zonne-energiesystemen van hoogwaardige kwaliteit. De componenten worden met veel zorg geselecteerd, zowel de zonnepanelen, de omvormers en de bevestigers behoren tot de meest toonaangevende in de markt.

Nieuw: SOLIOR zonneboiler van Daalderop!

De Solior zonneboiler van Daalderop is een plug-en-play-zonneboiler, die in zijn geheel op het dak wordt geplaatst. De Solior is met name geschikt als u een plat dak heeft. Bovendien is deze zonneboiler zéér onderhoudsarm, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft. Met de Solior bespaart u tot wel 40% op het energieverbruik voor warm water!

AUROSTEP PLUS van Vaillant

Vaillant biedt een zeer eenvoudig en compleet systeem van zonnepanelen, zonneboiler en regeling aan: de auroSTEP plus. Deze kan perfect gecombineerd worden met de wand- en vloerketels, op gas of op stookolie.

Meer info

Als u vragen hebt in verband met zonne-energie en zonnepanelen of indien u een gedetailleerde en persoonlijke offerte wenst, aarzel niet om installateur Laurent Desauw te contacteren! We helpen u graag verder.