vaillant ecotec condensatieketel op gas

Vaillant ECOTEC EXCLUSIV

Ecotec: het Beste van Vaillant

De ecoTEC exclusiv van Vaillant biedt het maximum aan warmte en warmwatercomfort in de woning, maar is bovendien ook uiterst spaarzaam. Dankzij zijn verbrandingsregelingstechniek, de multi-sensoren-technologie en de traploze modulatie bereikt hij het hoogste rendement, dus ook het laagste verbruik èn de laagste emissies.

Met z’n hoogrendementspomp bereikt deze ketel daarbovenop ook nog een grote besparing op elektriciteitsverbruik. En via de Multi-Sensoren-Technologie wordt de werking van de ketel voortdurend opgevolgd. Dit vergroot de gebruiksvriendelijkheid en de meest optimale werking ervan.

Het volledige comfortsysteem

De ecoTEC exclusiv, met een vermogen van 14, 21, 25 of 35 kW, komt tegemoet aan uw hoogste eisen op gebied van rendement, energiebesparing en comfort.

Het warmtecomfort op maat is mogelijk dankzij de eenvoudige combinatie van deze ketel en andere toestellen van Vaillant. Deze zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van verwarming en warm water in uw woning, zo toekomstgericht, zuinig en comfortabel mogelijk.

Meer info

Als u vragen hebt in verband met dit product of als u meer wenst te weten over de mogelijkheden van condensatieketels, aarzel niet om installateur Laurent Desauw te contacteren!