Sanitair Desauw te KortrijkInstallateur Laurent Desauw te Kortrijk

Sanitair Desauw

Uw vakman in sanitair

* Hebt u kleine of grote problemen met uw sanitair of uw centrale verwarming?

* Wenst u een volledige of gedeeltelijke vernieuwing van uw oude apparatuur met aandacht voor uw eisen qua budget, comfort en levensstijl?

* Zin in een volledig door ons afgewerkte design badkamer met inloopdouche en op maat gemaakte badkamermeubels?

* Wenst u persoonlijk en vakkundig advies in verband met de mogelijkheden van uw sanitaire installatie?

Aarzel niet om loodgieter Laurent Desauw te Kortrijk te contacteren. Uw vakman in zowel nieuwbouw, renovatie als allerhande projecten in de particuliere markt en voor bedrijven. En dit in heel Zuid-West-Vlaanderen. Na een uitgebreid gesprek met de klant realiseren we het project van uw dromen!

Dankzij onze know-how op het vlak van sanitair en onze dagdagelijkse inzet staan wij garant voor alleen maar tevreden klanten. Door het regelmatig volgen van allerhande bijscholingen blijven we ook up-to-date van de laatste trends en ontwikkelingen in de wereld van het sanitair.

Gevestigd te Kortrijk

U kan ons vinden aan de achterkant van het station te Kortrijk, in de Minister Tacklaan nummer 99, vlakbij de rotonde aan de Colruyt. Van hieruit bedienen we snel de hele regio. Gelieve ons te contacteren bij eventuele vragen over sanitair of centrale verwarming, of om een gedetailleerde en persoonlijke offerte aan te vragen.