installateur ventilatiesystemen te Kortrijk

Ventilatiesysteem SYSTEEM C+

Energiebesparing

Het ventilatiesysteem SYSTEEM C+ (van Renson) is een uitstekend energiebesparend ventilatiesysteem door zijn eenvoud, onderhoudsgemak en zijn energiezuinigheid. Vandaag zijn het design van de afvoermonden en van het besturingssysteem geoptimaliseerd. De vernieuwing van deze twee belangrijke onderdelen heeft geleid tot een nieuw ventilatiesysteem dat zorgt voor een hoge energiebesparing.

Het belangrijkste aandachtspunt bij deze ontwikkeling blijft de gezondheid van de bewoners. Energiezuinig, maar niet ten koste van de gezondheid! Met de nieuwe Healthbox komt Renson voor de volle 100% aan deze vraag tegemoet!

De Healthbox

De Healthbox checkt de hele dag door het relatieve vochtniveau per ruimte, ook wanneer er niemand thuis is. De sensor in de regelmodule zal er voor zorgen dat de sturingsklep meer of minder open gaat. Hierdoor wordt het extractiedebiet volautomatisch bijgestuurd voor een maximale energiebesparing tot 15 E-peil punten. (50% beter dan de Xtravent Modus!)

De Healthbox kan tot 6 afzonderlijke ruimtes op een energiezuinige manier ventileren.

Meer info

Als u vragen hebt in verband met ventilatiesystemen of indien u een gedetailleerde en persoonlijke offerte wenst, aarzel niet om Sanitair Desauw te contacteren!