Installateur Centrale Verwarming te Kortrijk

Centrale verwarming

Evoluties en trends

Installateur Laurent Desauw volgt de continue evoluties op het gebied van centrale verwarming en sanitair op de voet door middel van opleidingen en trainingen. Een aantal belangrijke trends bij de huidige innovaties zijn de vele ontwikkelingen op het vlak van rendement, design en zuinigheid.

Aan de centrale verwarming wordt tegenwoordig ook steeds meer en meer eisen gesteld, vooral met het oog op het milieu en de portemonnee. Ook de strengere normering in verband met de isolatie van de woning, de CO²-uitstoot, etc zorgen voor een waslijst aan vragen.

Daarom informeren wij onze klanten graag over de centrale verwarmingsinstallatie die het beste bij hun levensstijl en budget past.

Garantie

Op ieder product van Itho Daalderop krijgt u automatisch 2 jaar fabrieksgarantie. Zodra uw ID-dealer het product registreert, wordt de garantietermijn verlengd naar liefst 5 jaar. Bekijk hier meer info over de garantie van Daalderop.

Meer info

Als u vragen hebt in verband met uw centrale verwarming, aarzel niet om installateur Laurent Desauw te Kortrijk te contacteren! Bel ons gerust op of stuur een mailtje met uw adresgegevens zodat we u kunnen opbellen.